Om oss

Hvem er AAMO?
 
AAMO er en frittstående spesialforretning - med over 50 års historie og erfaring!
 
Vi startet i 1961 som en lokal spesialforretning innen hvitevarer, lyd og bilde - på Grünerløkka i Oslo. Virksomheten vokste etterhvert til flere butikker i Oslo-området. Ved siden av å satse på kunnskap og personlig service, har AAMO alltid vært kjent for sine markedsledende lave priser. Vi har i dag byttet ut høye kostnader ved tradisjonell butikkdrift til dagens nett-satsning, for å kunne selge våre kvalitetsprodukter så rimelig som mulig! Sammenlinger du pris, er vi som oftest billigst eller blant de billigste.
I dag er vi å finne både i vår forretning på Grünerløkka i Oslo - og gjennom vår nye nettbutikk. 
Vi betjener nå hele Norge - med ekstra gode kjøp, samt rask og rimelig levering.
 
Som kjedeuavhengig kan vi "håndplukke" produkter, også fra nisjeleverandører - for å kunne tilby et ekstra variert og interessant sortiment. Vi ønsker å bruke vår kunnskap og lange erfaring til å hjelpe våre kunder til å velge trygt og smart i jungelen av produkter.
 
Vår suksessoppskrift siden 1961 har vært å kombinere fagforretningens kunnskap og personlige service med noen av markedets laveste priser.
På vår nye nettside er det enkelt å finne frem til det du er på jakt etter. Samtidig står vi gjerne til tjeneste med råd og trygg veiledning i kjøpsprosessen. Det beste vi vet er fornøyde kunder!
 
 
Kontakt oss:
 
aamo.no - alltid åpent
 
Mailadresse:
salg@aamo.no
 
 
T. 23 23 00 55